Luka Šulić povedal pravo resnico o odnosu s Stjepanom Hauserjem

Stjepan Hauser se lahko pohvali z najbolj polnim bančnim računom med hrvaškimi estradniki, njegovo vrednost ocenjujejo na osem milijonov. (foto: 2Cellos) 2Cellos
31. 1. 2020

Čelist Luka Šulić je nedavno spregovoril o odnosu, ki ga ima z glasbenikom Stjepanom Hauserjem, s katerim sta nekoč tvorila svetovno popularen dvojec 2Cellos.

Dvesto avionskih letov na leto, nenehni koncerti, potovanja po vseh kontinentih in snemanje albumov je pripeljalo do tega, da je dvojec 2Cellos konec leta 2018 naredil pavzo in se odločil, da je čas za počitek in za polnjenje baterij.

Zdaj imata tako Luka Šulić kakor tudi Stjepan Hauser odlične samostojne kariere, seveda pa je pričakovati, da se bosta v prihodnje še združila in pripravila glasbene poslastice, ki se jim ne bo mogoče upreti.

V zadnjih mesecih se je veliko ugibalo o njunem odnosu, zdaj pa je Luka za hrvaški tportal.com razkril, kako se v resnici razumeta.

"Iskreno, ne slišiva se prav veliko. Tu in tam se slišiva okoli poslovnih zadev. Osem let sva bila non stop skupaj in zdaj nama povsem odgovarja, da se malo odpočijeva drug od drugega, po drugi strani pa imava tudi povsem drugačne življenjske stile, jaz sem ves čas z družino, Stejpan pa dela svoje stvari. Ne vem kje je zdaj. Drugačna sva si in vsak ima svoje prioritete," je iskreno zaključil Luka.

Oboževalci si vsekakor želijo, da bi se slavni dvojec, ki je osvojil ves svet še kdaj združil in pripravil nove koncerte, ki bi bili pravi balzam za ušesa.

Preberite še: Ima žena res vedno prav? (ganljiv zapis Kamenka Kesarja)

Priporočamo