Luke Perry je bogastvo zapustil otrokom, kaj pa zaročenka?

Takole se ga spomnimo 
iz serije Beverly Hills 
90210. Serijo 
so snemali od leta 
1990 do 2000. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, EVERETT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, EVERETT
Vir: Nova
19. 3. 2019

Luke Perry je doživel hudo možgansko kap, po kateri pa si žal ni več opomogel in je čez nekaj dni umrl. Star je bil komaj 53 let.

Novica, da je preminil legendarni Dylan in serije Beverly Hills, s pravim imenom Luke Perry, je šokirala vse. Za njim so vzdihovala dekleta po vsem svetu in prav vloga v omenjeni seriji mu je prinesla svetovno slavo. Potem pa je na lepem sledil šok. Ko so ga prepeljali v bolnišnico, so bili ob njem zaročenka, oba otroka, bivša soproga, mama, očim, brat, sestra in bližnji prijatelji. Žal pa zdravniki niso mogli več ničesar narediti in je umrl. V tujih medijih so začeli pisati o tem, da naj bi vse imetje zapustil hčerki Sophie (18) in sinu Jacku (21), ki ju je dobil v zakonu z nekdanjo soprogo Minnie.

Baje pa naj ne bi ničesar zapustil svoji zaročenki Wendy Madison Bauer (44), terapevtki in nekdanji igralki. Par o svoji zvezi ni veliko govoril, tudi v javnosti sta se le redko pojavila skupaj. Zaroke nista nikoli komentirala. Baje pa je bila prav ona ob Luku v njegovih zadnjih urah življenja. Preminil pa je ravno na dan, ko so uradno sporočili, da bodo snemali nadaljevanje serije Beverly Hills. Njegovi soigralci iz serije so neutolažljivi. Shannen Doherty (47), ki je igrala Brendo, pravi, da je povsem zlomljena, saj sta bila zasebno prijatelja, prav tako so potrti vsi preostali soigralci.V zadnjem času je bil Luke kar dosti dejaven na družabnem omrežju in eno poslednjih objav na Twitterju je namenil prav soigralcem iz serije. Objavil je skupno sliko in pod njo zapisal 'družina'. Zdaj njegovi oboževalci pišejo, da je igralec kar nekako predvidel svojo smrt. Sicer pa je imel že leta 2015 hude zdravstvene težave, ko je zbolel za rakom debelega črevesja, ki pa so ga na srečo dovolj zgodaj odkrili in so ga tudi operirali. “Še dobro, da sem šel na rutinski pregled, sicer bi se vse lahko slabo končalo,” je po operaciji dejal Luke. Po bolezni je igralec spremenil življenjske navade in se začel bolj zdravo prehranjevati ter obiskovati zdravnika. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia