Macaulay Culkin o svojem odnosu s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom

Macaulay Culkin o svojem odnosu s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2019

Zvezdnik filma Sam doma, zdaj 38-letni Macaulay Culkin, je gostoval v podcastu svojega igralskega kolega Michaela Rosenbauma in ob tej priložnosti spregovoril o svojem prijateljevanju z Michaelom Jacksonom.

Njun odnos se je namreč javnosti zdel nekoliko čudaški, marsikdo ga pravzaprav ni razumel, prav tako je svoje čase njuno druževnje dvigovalo veliko prahu.

Michael Jackson naj bi Macaulayja oboževal in se rad družil z njim, čeprav je bil kar 22 let starejši od malega igralskega zvezdnika. Njuno druženje je postalo še bolj vprašljivo po tem, ko so Jacksona večkrat obtožili spolnega nasilja nad otroki. Culkin je tudi tokrat stopil v njegovo obrambo.

Macaulay Culkin

"V spominu ga imam kot prisrčno, zabavno in simpatično osebo. Vem, da se to zdaj zdi zelo čudno, a prepričan sem, da je imel dobre namene in v tistem času sva bila prava prijatelja," pravi igralec.

Medtemo ko zagovarja Michaela, pa svojemu očetu ni namenil lepih besed. "On je preprosto zapleten človek, nikoli ni bil ponosen. Mislim, da preprosto ne bi smel imeti otrok in da je zloben," je dejal Culkin, ki s svojim očetom ne govori že od 15. leta starosti.

Priporočamo