Madonna je princu Harryju in Meghan Markle ponudila svoje razkošno stanovanje v New Yorku, da ne bosta hodila v dolgočasno Kanado

Madonna je princu Harryju in Meghan Markle ponudila svoje razkošno stanovanje v New Yorku, da ne bosta hodila v dolgočasno Kanado (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2020

Ameriška kraljica popa Madonna je dejala, da je Kanada tako zelo dolgočasna in je zato princu Harryju in Meghan Markle ponudila svoje newyorško stanovanje, da jima ne bo treba živeti v Kanadi.

Ni skrivnost, da je Madonna velika oboževalka britanske kraljeve družine, zato ne čudi, da je bila takoj pripravljena odpreti svoja vrata za princa Harryja in Meghan Markle, ki sta se nedavno umaknila iz kraljeve družine.

Ko je nedavno gledala video, v katerem je bilo obelodanjeno, da bosta Meghan in Harry živela v Kanadi, je na svojem Instagram profilu hitro zapisala: "Ali želita Meghan in princ Harry moje stanovanje, ki se nahaja blizu Centralnega parka?"

"Ne hodita v Kanado, ker je tam dolgočasno," je še dodala kraljica popa. "Moje stanovanje ima dve spalnici, najlepši pogled na Manhattan in čudovit balkon, ki jima bo zagotovo všeč."

Za zdaj še ni uradno potrjeno, da bo par zares živel v Kanadi, sta pa za zdaj tam, ker jima očitno ustreza mir in si morda želita malo dolgočasja, o katerem je javno spregovorila tudi Madonna.

Vsekakor velikodušna ponudba in prav zanimivo bo videti, kako se bosta na njo odzvala Harry in Meghan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do Megan and Prince Harry want to sublet my apartment on Central Park West?? ..................🗽❌ #madamextheatre #thelondonpalladium

A post shared by Madonna (@madonna) on

Priporočamo