Madonna je 'zavrgla' prijateljico Demi

Demi je velik šok doživela že decembra lani, ko je Ashton vložil zahtevo za ločitev, zdaj pa ji je hrbet obrnila še njena dobra prijateljica Madonna.  (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Nova
11. 3. 2013

Nekoč sta po podelitvah oskarjev skupaj organizirali zabave za hollywoodsko prvo ligo, letos pa je kraljica popa Madonna na svojo zabavo povabila Ashtona Kutcherja in tako nekdanji prijateljici Demi Moore sporočila, da ni več dobrodošla!

Nekoč je bil to skupni konjiček dveh dobrih prijateljic, zdaj pa je Madonna 'zavrgla' svojo prijateljico Demi Moore, s katero je redno organizirala zabave po podelitvah prestižnih zlatih kipcev, saj se je – namesto da bi povabila Demi – raje odločila za njenega nekdanjega soproga Ashtona Kutcherja.

Ko je izbirala med dvema sprtima stranema, je Madonna torej dala prednost Ashtonu, ki se je kot njen povabljenec vso noč odlično zabaval na žurki, organizirani v vili pevkinega menedžerja Guya Osearyja. Demi in Madonna sta bili gostiteljici zabave leta 2011, lani pa 50-letna igralka ni mogla sodelovati pri organizaciji, ker je bila po mučnem koncu ljubezenske zgodbe z Ashtonom na rehabilitaciji.

Letos, ko se je ravno zdelo, da si je počasi opomogla od ločitve, pa je doživela nov šok – ne le, da ni bila gostiteljica, ampak sploh ni bila povabljena! »Madonna je trdno na Ashtonovi strani. Obožuje ga in meni, da je v primerjavi z Demi prav on tisti, ki ima sijajno kariero,« je izjavil dobro obveščeni vir, ki je še dodal: »Poleg tega Madonna rada vidi, da je Ashton povabljenec na njenih zabavah, ker je paša za oči, zabaven in drzno koketira z njo. Če mora izbirati med njima, je on očitni zmagovalec.«

Kljub vsemu pa so bili drugi udeleženci njene zabave šokirani, ko je prišel Ashton, Demi pa se ni pojavila. »Ko je Ashton vstopil, so se takoj začeli komentarji. Madonna nikoli ni komentirala konca njunega zakona, a je očitno, da je izbrala njegovo stran. Ker sta nekoč redno s skupnimi močmi prirejali zabave, je ta poteza dejansko nož v hrbet Demi,« je še pojasnil vir.

Menda je na zabavi kraljica popa tudi zaplesala z Ashtonom in se več kot očitno spogledovala z njim. Med preostalimi povabljenci je bilo kar precej imen iz hollywoodske 'težke kategorije', kot so John Travolta, Jack Nicholson, Salma Hayek, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Daniel Day-Lewis, Channing Tatum, Anne Hathaway, Ryan Gosling in Eva Mendes.

Priporočamo