Madonna: Ločitev uspela!

Vir: Lea
5. 1. 2009
Guy od Madonne ne zahteva niti penija.

Madonna in Guy Ritchie naj bi po besedah dobro obveščenih virov končno dosegla ločitveni dogovor. Guy naj bi se namreč odločil, da od 356 milijonov evrov pevkinega premoženja ne bo vzel niti penija, poročajo na spletni strani britanskega časnika Daily Mail.

Londonsko višje sodišče je medtem sporočilo, da sta se popzvezdnica in britanski režiser ločila v soboto, in to na višjem sodišču v Londonu. Sodišče je primer, ki ga je obravnaval sodnik na družinskem oddelku višjega sodišča v Londonu, na objavljenem seznamu označilo kot hitro ločitev. Sodnik naj bi odločitev o začasni ločitvi oznanil ob 11. uri po srednjeevropskem času, 50-letni Madonni in 40-letnemu Ritchieju pa se  v skladu z britanskim zakonom ni treba udeležiti obravnave. Ritchie, ki ima pod palcem približno 38 milijonov evrov, je po britanski zakonodaji, ki ureja področje ločitev, sicer upravičen do polovice partneričinega premoženja. V britanskih medijih pišejo, da je režiser ubral strategijo Piper, poimenovano po igralki Billie Piper, ki od svojega bivšega moža Chrisa Evansa ob ločitvi ni zahtevala ničesar.

Ni še znano, kakšen dogovor sta zvezdnika sklenila glede otrok. Petdesetletna pevka si je namreč želela, da bi se otroci z njo preselili v New York, 40-letnik pa, da bi ostali v Londonu, kjer so tudi odraščali. Dobro obveščeni vir je britanskim medijem zaupal, da bosta njuna sinova – osemletni Rocco in triletni posvojenec David – verjetno živela tako v Veliki Britaniji kot v ZDA, Madonnina hči Lourdes pa naj bi se z mamo preselila v New York. Madonna in Ritchie sta ločitev napovedala sredi oktobra. Poročila sta se decembra 2000. Priljubljena glasbenica je bila pred tem poročena z ameriškim igralcem Seanom Pennom.

Strogi Madonini pogoji, da otroci lahko obiščejo očeta:
1. Pod nobenim pogojem ne smeta brati časopisov, revij ali gledati televizije in DVD-jev.
2. Držati se morata makrobiotične, vegetarijanske, organske diete.
3. Vsa voda, ki jo zaužijeta ali jo zmešata z organskim sokom, mora biti sveta voda kabale.
4. Oblečena naj bosta v stvari, ki jih je Madonna poslala z njima. Če bodo kupili kaj novega, kosi oblačil ne smejo biti narejeni iz umetnih materialov.
5. Roke otrok se morajo na javnih mestih redno čistiti z razkužilom.
6. Prepovedano je kupovanje igrač, ki niso v skladu z njihovimi verskimi ali etničnimi pravili.
7. Guy s sinovoma ne sme govoriti o njuni ločitvi.
8. Madonna bo v telefonskem stiku z otroki trikrat ali štirikrat na dan; uro klicev bo določila sama.
9. Fanta ne smeta spoznati Guyevih novih prijateljev, še posebej prijateljic.
10. Madonna je obisk dovolila, zato da bo Guy lahko užival s sinovoma, ne da bosta uživala njegova starša.
11. Medtem ko sta pri Guyu, fanta ne smeta biti fotografirana. Guy ima vso odgovornost, da organizira varnostnike, ki bodo to zagotovili.
12. Pred spanjem mora Guy Davidu brati pravljice, ki jih je napisala Madonna.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri