Madonna ne more več preprečiti prodaje ljubezenskega pisma

Madonna (na fotografiji v Versacejevi obleki) sodno ne more več preprečiti prodaje ljubezenskega pisma. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
4. 8. 2019

17. julija se je odprla javna dražba za ljubezensko pismo, ki ga je kraljici popa Madonni pred leti poslal njen takratni izbranec, notorični raper Tupac Shakur. Pismo je del Madonnine intimne osebne lastnine, ki jo prodaja njena nekdanja prijateljica Darlene Lutz.

Lastnina, ki med drugim vključuje tudi kasete in krtačo za lase, na kateri so celo Madonnini lasje, je že leta 2016 skoraj končala na dražbi, a je Madonna takrat s sodnim narokom preprečila prodajo, zdaj pa se je ta prepoved iztekla.

Ljubezensko pismo, ki ga je Tupac Madonni napisal leta 1995, dobro leto pred smrtjo, ko je še prestajal zaporno kazen, je ocenjeno na 100.000 dolarjev (okoli 89.000 evrov). Madonna trdi, da ni vedela, da so te stvari končale pri njeni bivši prijateljici, s katero sta se sprli leta 2003 in potem stvari reševali celo na sodišču. Darlene Lutz je sicer preživela boj z rakom na prsih, zato bo del dobička od dražbe namenila organizaciji brestcancer.org.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story