Mala princesa Charlotte je na krstu svojega bratca ukradla vso pozornost

Mala princesa Charlotte je na krstu svojega bratca ukradla vso pozornost (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2018

Na krstu malega princa Louisa je največ pozornosti privlačila princesa Charlotte, ki je dokazala, da so ji kraljeva pravila že zelo dobro znana.

Princesa Charlotte je že večkrat dokazala, da je rojena za princesko in da uživa, ko lahko maha zbrani množici in se rokuje na kraljevih dogodkih. Nič drugače ni bilo niti zdaj, ko je bil krščen njen mali bratec, princ Louise, kjer je največ pozornosti ukradla prav mala princeska s svojim ljubkim obnašanjem.

Na vhodu v kapelico St. James je kraljevo družino pričakal nadškof Canterburyja Justin Welby, princ William pa je princeski Charlotte in princu Georgu dejal, da mu morata dati roki in ga pogledati v oči. Princesa Charlotte je svojo nalogo opravila z odliko, princ George pa je bil pri vsem skupaj nekoliko bolj zadržan.

Nedolgo zatem sta se princ George in princesa Charlotte rokovala še z dekanom kraljeve kapelice, princ William pa mali princeski sploh ni utegnil naročiti, kaj mora storiti, saj je mala Charlotte že sama samozavestno podala roko dekanu in ga pogledala naravnost v oči. Gesta je vse močno navdušila, še najbolj pa princa Williama in Kate Middleton, ki sta na svojo malo princesko še kako ponosna.

Po koncu krsta princa Louisa je Charlotte komaj dočakala, da je lahko pred kapelico mahala zbrani množici in pokazala, da so ji kraljeva pravila še kako jasna.

Priporočamo