Mala princesa Charlotte razkrila, kakšen poklic bi opravljala, a princ William in vojvodinja Kate ji tega verjetno ne bosta dovolila

Mala princesa Charlotte razkrila, kakšen poklic bi opravljala, a princ William in vojvodinja Kate ji tega verjetno ne bosta dovolila (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2021

Malčica je presenetila vse, še najbolj pa svoje starše, princa Williama in vojvodinjo Kate.

Zaradi pandemije koronavirusa se je družina princa Williama preselila na podeželje, na posest Anmer Hall. William in Kate sedemletnega princa Georgea in petletno princeso Charlotte šolata doma, medtem ko jima dveletni princ Louis dela družbo in uživa v igranju.

Kot starša sta William in Kate nepopustljiva, ko gre za določena pravila - postavila sta jih pri tem, koliko časa lahko otroci preživijo pred televizijo ali na internetu. Vse skupaj pa znata uravnotežiti z zabavo, ki si jo vsi skupaj privoščijo med odmorom za kosilo.

Prav tako otroke vzgajata v duhu humanitarnosti, saj malčki že vedo, kaj je prostovoljno delo, hkrati pa vzpodbujata ustvarjalnost svojih otrok. Zato ne čudi dejstvo, da je mali Charlotte pri srcu ustvarjalen poklic.

Vir, ki je blizu kraljevi družini, je namreč dejal, da je mala princeska pred kratkim med družinskim kosilom presenetila vse, ko je vprašala, če lahko - ko odraste - postane frizerka. S tem je nasmejala svoje starše in druge člane družine.

"Z lasmi je naravnost obsedena! Rada opazuje mamo, ko se ureja, pa tudi sama rada nosi pentlje in druge okraske za lase," je dejal neimenovani vir. No, o tem, kaj sta glede njene želje o bodočem poklicu dejala starša, ne poročajo, a verjetno nista bila najbolj navdušena. Sicer pa je Charlotte še majhna in se bo v nasledjih letih zagotovo odločala tudi o drugih poklicnih možnostih.

Priporočamo