Mali Oscar upihnil prvo svečko: Vse najboljše!

Mali Oscar upihnil prvo svečko: Vse najboljše! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
18. 3. 2017

Leto je naokrog in mali princ Oscar, drugi otrok švedske princese Victorie in njenega moža Daniela, je upihnil prvo svečko na torti.

Ob tej priložnosti sta njegova starša na profilu švedske kraljeve družine na Instragramu objavila tudi njegov najnovejši portret, s katerega je razvidno, da je malček že precej zrasel, rastejo pa mu tudi že prvi zobki.

Sicer pa je družinica ta posebni dogodek proslavila v ožjem družinskem krogu, saj so že dalj časa na oddihu v tujini. V družbi drug drugega so se zagotovo imeli zelo lepo, prepričani pa smo, da so se posladkali tudi s torto. Kakšna darila je malček dobil, pa najverjetneje ne bomo izvedeli.

Sicer pa je za družinico to že drugi rojstni dan v zadnjih nekaj tednih, saj je prav pred kratkim praznovala tudi Oscarjeva sestrica Estelle, ki je dopolnila pet let. Tudi njej sta starša zagotovo pripravila lepo praznovanje, še prej pa sta poskrbela za to, da sta ji javno čestitala in, prav tako na Instragramu, objavila eno njenih novejših fotografij, ki kaže, da je deklica vse bolj podobna svoji mamici, princesi Victorii.