Mali princ George kar sam razkril svoj vzdevek!

Mali princ George kar sam razkril svoj vzdevek! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2019

Mali britanski prestolonaslednik, petletni princ George, se je v Berkshiru sprehajal s svojo babico Carole Middleton in s sestrico Charlotte. Ob tem je poklepetal z mimoidočo žensko in razkril nekaj zanimivega.

Prvorojencu princa Wiliama in vojvodinje Kate je ime George Alexander Louis, a v javnosti ga kličejo princ George. A kakor se zdi, ima mali princ še en vzdevek, ki ga verjetno uporabljajo njegovi najbližji, saj se je po poročanju britanskega tabloida The Sun predstavil z imenom Archie.

Princ George in princesa Charlotte sta nekaj dni preživela v Berkshireu pri njuni babici. Uživala sta v sprehodih po naravi, med enim od sprehodov pa so srečali gospo, ki je bila na sprehodu s svojim kužkom. Psiček je pritegnil pozornost malega princa, pobožal ga je in malce poklepetal z lastnico.

Neimenovana gospa je po dogodku za The Sun dejala: "Policisti iz spremstva so me prosili, naj ne fotografiram otrok. Ubogala sem jih. George je bil navdušen nad mojim kužkom, zato sva malce poklepetala. Vprašala sem ga, kako mu je ime, čeprav to vem. Odgovoril mi je, da ga kličejo Archie. No, otroci imajo pogosto bujno domišljijo, igrajo se z imeni. Mislim, da je to res prisrčno." No, gospa ima prav. Prisrčno je.

Priporočamo