Malokrat ju vidimo skuaj, Michelle Obama objavila ljubko fotografijo v objemu moža Baracka

Malokrat ju vidimo skuaj, Michelle Obama objavila ljubko fotografijo v objemu moža Baracka (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama je objavila čudovito družinsko fotografijo, ki je v hipu dobila več milijonov všečkov.

Nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama ceni zasebnost, zato le redko na Instagramu objavi družinske trenutke, še manj pa trenutke, ki jih preživi v družbi svojega moža, nekdanjega ameriškega predsednika, Baracka Obame.

A zdaj, ko Američani praznujejo Thanksgiving Day, je bila odlična priložnost, da objavi ljubko družinsko fotografijo, kjer pozira ob Baracku in njunih ljubkih hčerkah.

Fotografija je že v nekaj urah zbrala več kot pet milijonov všečkov, verjetno pa si jo boste tudi vi večkrat pogledali. Treba je priznati, da sta hčerki zakoncev Obama že pravi odrasli dami, ki sta zrasli v veliki lepotici. Barak in Michelle ne skrivata, da ob svojih hčerkah kar žarita od ponosa in da jima še kako godi njuna družba.

Fotografija je sprožila veliko zanimanja, saj se družina Obama le redko zbere v takšni zasedbi, hčerki že dlje časa študirata in ne živita več doma, zato so takšni trenutki za javnost še toliko bolj zanimivi in prisrčni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on