Mama Brada Pitta je besna na bivšo snaho Angelino!

Mama Brada Pitta je besna na bivšo snaho Angelino! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2020

Zdi se, da je bolje, da Angelina svoji bivši tašči ne stopi pred oči.

80-letna Bradova mama Jane je po poročanju spletne strani celebrityinsider.org zelo jezna na Angelino. Novica se je pojavila v času, ko Bradu očitno cvetijo rožice, saj je dobil oskarja za stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu, širijo pa se tudi govorice, da sta z Jennifer Aniston več kot zgolj prijatelja.

"Jane je trda oseba in Angelini nikoli ne bo odpustila za stvari, ki jih je prestala njena družina, še posebej za to, da redko videva otroke, odkar sta z Bradom razglasila, da se ločujeta," trdi neimenovani vir, ki je blizu nekdanjima zakoncema.

Jane obtožuje Angelino, da je njenemu sinu uničila življenje. Nikoli ji ne bo odpustila, da je bila manipulativna do njega, pravi vir. "Brad ima komaj odnos z otroki, odkar sta se razšla, njegova mama pa noče, da bi se to nadaljevalo." Vir še trdi, da Jane ne pada na to, da Angelina "igra" dobro mamo.

Isti vir, ki je Angelini očitno zelo nenaklonjen, še trdi, da je zvezdnica postala maščevalna. "Izgubila je zvezo z realnostjo. Njena jeza in sebičnost postajata čedalje močnejša," trdi.

Medtem pa Brad ne želi, da bi se njegova mama vpletala v ta odnos, saj jo je večkrat prosil, da se ne sooča z Angelino. No, po vsemu sodeč to ne bi bilo ravno prijetno srečanje.