Mama Kate Middleton po 15 letih prekinila molk in povedala, kaj si misli o princu Williamu

Mama Kate Middleton po 15 letih prekinila molk in povedala, kaj si misli o princu Williamu (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2018

Družina vojvodinje Kate Middleton se nikoli ni medijsko izpostavljala, zdaj pa je za medije spregovorila njena mama, Carole Middleton.

Družina vojvodinje Kate Middleton se nikoli ni izpostavljala, zdaj pa je za britanski The Telegraph prvič v 15 letih spregovorila njena mama, Carole Middleton.

"V vseh teh letih se je izkazalo za najbolj modro, če se z mediji ne govori," je na začetku dejala Carole in pri tem verjetno mislila na družino Meghan Markle, ki je imela v zadnjih mesecih ves čas težave zaradi medijskih nastopov svojega očeta in svoje jezične polsestre, ki sta medijem povedala vse, kar jima je padlo na pamet. 

Carole je priznala, da je na začetku razmerja Kate Middleton s princem Williamom prebrala vse, kar so mediji zapisali o njeni družini, nato pa videla, da to nima smisla. "Mislila sem, da je dobro, da vem, kaj si ljudje mislijo o moji družni, a nato sem ugotovila, da to ni pomembno. Iskreno, danes ne vem kaj si ljudje mislijo o nas in me tudi ne zanima," je dejala.

V vseh teh letih nikoli ni komentirala razmerja svoje hčerke s princem Williamom in tudi tokrat ni kaj veliko odkrila. "Imam čudovite zete in želim si, da bi imela nekega dne tudi čudovito snaho," je bila izjemno diplomatska Carole, ki za zdaj še ne razmišlja o tem, da bi odšla v pokoj.

Družinsko podjetje Party Pieces letos slavi 30 obletnico ustanovitve, vse pa se zdi, da Carole še ne bo prav kmalu odložila dela in se posvetila zgolj vnukom. "Same sebe še ne vidim v pokoju. Če bi naredila takšno odločitev, potem bi imela veliko več dela. Najprej bi morala preurediti hišo, nato bi potovala, a v tem primeru bi zamudila odraščanje mojih vnukov, tega pa si ne želim, oni so vendarle na prvem mestu," je še dodala Carole.

Priporočamo