Mama Meghan Markle kot navdih za ljubezenski roman

Mama Meghan Markle kot navdih za ljubezenski roman (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2019

Oktobra bo izšel roman z naslovom Royal Holliday, zgodbo pa je navdihnila mama vojvodinje Meghan Markle, Doria Ragland.

Skromna Doria ni spremenila svojega načina življenja po tem, ko je njena hčerka postala članica kraljeve družine - še vedno živi svoje življenje, sprehaja se s svojimi hišnimi ljubljenci in se ukvarja z jogo. Hkrati pa je postala junakinja ljubezenskega romana, ki je navdihnjen z njenim prihodom v kraljevo družino, s katero je lani slavila božič.

Po tem, ko je 63-letna Doria dobila kraljičino vabilo na božični obisk, so se na Twitterju začele nizati zamisli, saj so številni to videli kot čudovito idejo za dogajanje v ljubezenskem romanu. Uporabnica Twitterja, Margaret Willson, je takrat zapisala, da bi bil to odličen zaplet romana, če bi se ločena mama vojvodinje zaljubila v strežnika, medtem ko bi preživljala božič s kraljevo družino. Po tem ji je prijateljica in avtorica romana Jasmine Guillroy uresničila željo - izdala bo knjigo z naslovom Royal Holliday.

Ustvarila je lik Vivian Forest, ki je socialna delavka, in lik njene mame Maddie, glavne junakinje kraljeve poroke. "Všeč mi je bila zamisel, da napišem zgodbo o črnki. V knjigi ona ni vojvodinjina mama, Maddie je stilistka. Vojvodinje pa pogosto potrebujejo njihove storitve, kajne?," je o romanu dejala avtorica.

Drugih podrobnosti ne razkriva, tako da bo očitno treba počakati, da pride knjiga na prodajne police. Bralci bodo sami lahko ocenili, kolikšna je podobnost s kraljevo družino.

Priporočamo