Mama Meghan Markle ne bo več molčala, medijem bo povedala pravo resnico

Mama Meghan Markle ne bo več molčala, medijem bo povedala pravo resnico (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2018

Mama Meghan Markle, ki bo imela na poroki 19. maja eno od ključnih vlog, ne namerava več molčati. Zdaj je dovolj, medijem želi enkrat za vselej povedati s čim vse se je morala boriti njena hči.

Doria Reginald je izjemno ponosna na svojo hči Meghan Markle, na poroki s princem Harryjem pa bo imela eno od najbolj ključnih vlog.

Nedavno je Doria obiskala dom ameriške voditeljice Oprah Winfrey v Santa Barbari, srečanje pa je trajalo kar šest ur. Pogovarjali naj bi se o bodočem intervjuju in izmenjevali ideje o vsem, kar bi lahko bila tema pogovora, so razkrili pri britanskem Mirroru.

"Doria in Oprah sta se dotaknili številnih tem, največ časa pa sta namenili rasnim vprašanjem in negativnim reakcijam ob javnem razkritju razmerja Meghan Markle s princem Harryjem. To kar se je zgodilo princu Harryju in Meghan je zastrašujoče, vsi pa so bili ob tem navalu rasizma zgroženi in dotolčeni. Za Dorio in Oprah je rasizem ena izmed tem, ki je obema zelo blizu, saj sta ga obe močno občutili na svoji koži," je še dodal vir za tabloid Mirror.

Intervju je lahko objavljen le pod pogojem, da to dovoli princ Harry, Meghan Markle in Buckinghamska palača.

Harry in Meghan sta bila na začetku njunega razmerja, leta 2016, deležna številnih rasističnih opazk, princ Harry pa je zaradi vseh negativnih komentarjev svetovno javnost prosil, da prenehajo s takšnim početjem.