Mama Meghan Markle obiskala hčerko v Veliki Britaniji, a je kraljeva družina njen obisk skrivala pred mediji

Mama Meghan Markle obiskala hčerko v Veliki Britaniji, a je kraljeva družina njen obisk skrivala pred mediji (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2018

Meghan Markle ne skriva, da svojo ljubljeno mamo Dorio Ragland močno pogreša od kar je prišla na britanski kraljevi dvor. Vse pa kaže, da je bila Doria kar dobršen del poletja v Veliki Britaniji in da so mediji njen obisk v celoti zamudili.

Kraljevi komentator Omid Scobie je nedavno razkril, da je mama vojvodinje Meghan Markle, Doria Ragland, to poletje obiskala svojo hčerko v Veliki Britaniji, a je kraljeva družina obisk tako zelo dobro skrila, da so mediji ostali praznih rok. Doria je tako kar nekaj časa bivala v Oxfordshiru, saj svojo hčerko po odhodu na Otok precej pogreša.

Pred tedni so britanski mediji poročali, da naj bi se Doria celo preselila v Veliko Britanijo, da bi bila bliže svoji hčerki, a za zdaj še vedno ostaja v ZDA. Scobie je za Daily Mail dejal, da je Doria zelo povezana s princem Harryjem in v veliko podporo Meghan.

Meghan je bila v zadnjih tednih ves čas v središču pozornosti, saj je njen oče Thomas Markle ves čas dajal intervjuje medijem in blatil kraljevo družino. Doria je tako edina družinska članica, ki Harryju in Meghan ves čas ostaja zvesta in ju podpira na vsakem koraku.

Priporočamo