Mama Meghan Markle po poroki že ujeta v Los Angelesu na sprehodu s psom

Mama Meghan Markle po poroki že ujeta v Los Angelesu na sprehodu s psom (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2018

Doria Ragland se je pretekli teden udeležila kraljeve poroke, kjer je iz prve vrste spremljala, kako je njena hčerka Meghan Markle dahnila usodni da s princem Harryjem. Zdaj pa se je vrnila v Los Angeles, kjer so ji paparaci ves čas za petami.

Doria Ragland se je že vrnila v ZDA, a to še ne pomeni, da ima zdaj mir pred vedno dežurnimi paparaci. Sledijo ji na vsakem koraku, lahko bi rekli, da je postala že prava medijska zvezda. Doria si je po poroki hčerke Meghan Markle že uspela nekoliko spočiti, zadnji meseci pa so bili tudi za njo izjemno naporni.

V teh dneh se najraje sprošča na sprehodu s svojimi kosmatinci in uživa v čudoviti naravi. Za zdaj še ni jasno, kdaj jo bo v ZDA obiskala njena hčerka s princem Harryjem, a verjetno gre pričakovati, da se bo to zgodilo še to leto.

Doria zdaj, ko je njena hčerka postala del britanske kraljeve družine, nima več prav veliko miru, saj ji ves čas sledijo paparaci, šušlja pa se tudi to, da naj bi že prav kmalu sledil velik intervju z Oprah Winfrey, slavno ameriško voditeljico, ki se je prav tako udeležila kraljeve poroke.

Priporočamo