Mama Meghan Markle se požvižga na draga oblačila in ličila

Mama Meghan Markle se požvižga na draga oblačila in ličila (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2018

Mama Meghan Markle, Doria Ragland, se je po kraljevi poroki svoje hčerke Meghan Markle s princem Harryjem, že vrnila v Los Angelesu, kjer uživa v povsem običajnih stvareh.

Številni so pričakovali, da bo mama Meghan Markle, Doria Ragland, dlje časa ostala v Veliki Britaniji, da bi svoji hčerki malo olajšala prve dni v novi družini, a se to ni zgodilo.

Doria se je že hitro po kraljevi poroki vrnila v Los Angeles, kjer živi povsem običajno življenje, prav takšno kot ga je živela pred poroko svoje hčerke Meghan Markle.

Paparaci, ki so ji seveda ves čas za petami, so jo slikali, kako odhaja na ure joge, ki jo tudi sama poučuje, saj je že pred leti opravila izpit za inštruktorico joge.

Doria, ki je na kraljevi poroki blestela v čudoviti zeleni modni kombinaciji, v prostem času prisega na udobna oblačila, če je le mogoče pa se od doma odpravi povsem brez ličil.

Za zdaj se še ne ve, kdaj jo bo v Los Angelesu obiskala Meghan Markle s princem Harryjem, a številni predvidevajo, da se bo to zgodilo že zelo kmalu.