Mama vojvodinje Meghan je prava super babica!

Mama vojvodinje Meghan je prava super babica! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2019

Nekdanja ameriška igralka Meghan Markle je zdaj vojvodinja in mama malega Archieja, a njena mama, Doria Ragland, ostaja taka, kot je bila, še preden se je njena hčerka poročila s članom kraljeve družine.

Doria, sicer po poklicu socialna delavka in učiteljica joge, nadaljuje s svojim življenjem. Po tem, ko je nekaj tednov preživela na obisku pri hčerki in njenem novorojenčku, se je vrnila v Los Angeles.

Tam vsako jutro začne z enako rutino - najprej se v udobnih oblačilih odpravi na sprehod s svojima hišnima ljubljenčkoma. Očitno se je na prisostvo fotografov že navadila, saj ne daje do znanja, da bi ji bilo odveč, da jo spremljajo tudi med sprehodom.

Vojvodinja Meghan je v preteklosti večkrat poudarila, da je izjemno ponosna na svojo mamo, ki je pri 60 letih pretekla maraton. Doria se prav tako ni odpovedala svoji frizuri, saj še vedno nosi dreadlockse. A marsikdo se je lahko prepričal, da zna biti gospa še kako elegantna. Za hčerkino poroko je izbrala kostim Stelle McCartney, v katerem je bila videti nadvse sijajno.

Doria, Charles, Camilla

Nobenega dvoma ni. Taka babica bo še kako obogatila življenje malega Archieja, nad katerim že zdaj budno bdita njegova ponosna starša.

Priporočamo