Mama vojvodinje Meghan že prišla v London

Se bosta res preselila v Afriko? (foto: Profimedia Profimedia, Backgrid Uk) Profimedia Profimedia, Backgrid Uk
Vir: Lady
26. 4. 2019

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta dala javno izjavo, da ne bosta govorila o rojstvu prvega otroka oziroma da bosta novico o tem, da se je rodil, objavila, ko bosta sama ocenila, da je čas.

Nekateri menijo, da je vojvodinja mogoče že rodila. Govorice je še spodbudila Meghanina mama Doria Ragland, ki je že prispela v London. Ker ima Doria v Ameriki kužke, je najela sprehajalko psov in prosila prijatelje, da poskrbijo za njene štirinožne prijatelje. Prav tako je do nadaljnjega odpovedala tečaje joge, ki jih vodi. Okoli mladega para pa se je te dni spletla še ena zgodba, in sicer naj bi po rojstvu prvorojenca načrtovala selitev v Južno Afriko.

Tam naj bi preživeli tri do štiri mesece na leto. Harry je vedno govoril, da je zanj Afrika kot drugi dom. Zelo si želi delati tam, zato namigujejo, da se mu verjetno obeta katera od diplomatskih služb in pa delo v okviru Commonwealtha, kjer sta oba tudi na čelu. Veliko pa se ukvarja tudi z dobrodelnimi ustanovami. Harry, Meghan in otrok naj bi živeli v Bocvani ali pa Južni Afriki.

In prav zaradi tega so Britanci zdaj zaskrbljeni, saj bi kot davkoplačevalci morali za par plačevati še več denarja, ker bi živel na dveh naslovih. Največ denarja bi šlo seveda za varovanje, ki bi bilo v primeru selitve še bolj zahtevno kot sicer. Budžet, ki ga dobi metropolitanska policija, bi bil premajhen, čeprav je zdaj okoli 130 milijonov funtov. Selitev v Afriko pa bi ga lahko povečala še za milijon funtov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo