Manekenka Chrissy Teigen se je borila s poporodno depresijo

Manekenka Chrissy Teigen se je borila s poporodno depresijo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
20. 11. 2018

Po rojstvu hčerke Lune se je manekenka Chrissy Teigen spopadala s hudo poporodno depresijo. 

Premagala jo je s pomočjo soproga Johna Legenda. Manekenka Chrissy Teigen povsem odkrito govori o poporodni depresiji, ki jo je prizadela po rojstvu hčerke Lune. Soproga glasbenika in igralca Johna Legenda želi s tem druge ženske, ki imajo isto težavo, opogumiti, da se zatečejo po pomoč strokovnjaka. Hkrati želi opozoriti na to, da tudi življenje svetovnega zvezdnika včasih ni popolno. Nasprotno, za fasado, ki se morda zdi popolna, je stanje v resnici velikokrat povsem drugačno.

“Menila sem, da se to meni nikoli ne more zgoditi. Imam vendar krasno življenje in vso pomoč, ki jo potrebujem. Ob sebi imam krasnega moža, mamo, ki živi z nami, varuško ... Toda poporodna depresija pač ne izbira,“ pravi lepotica, ki je hvaležna soprogu za vso podporo. “Kot njen mož sem imel nalogo storiti vse, da bi jo podprl in razumel, kaj preživlja. Dal sem vse od sebe, in to je bilo najmanj, kar sem lahko storil zanjo. Skupaj nama je uspelo,“ je danes srečen John. Prav tako je ponosen na Chrissy, da je javno spregovorila o tem, kaj je preživljala.

“Na ta način je dala vedeti preostalim ženskam, da niso same in da se to lahko zgodi prav vsaki izmed njih, ne glede na denar, slavo in srečo v ljubezni. “Kot moški nimaš najmanjšega pojma, kakšen občutek je to. Zato se moraš pozanimati o tem, razumeti, za kaj gre, in ji preprosto stati ob strani ter pomagati.” Chrissy ima res srečo, da je naletela na tako razumevajočega in ljubečega moža, ki ji je pomagal iz brezna poporodne depresije.

Chrissy in John sta se spoznala leta 2006, ko je bila ona stara le 21 let in je delala kot model za katalog in bila na podlagi kastinga izbrana za glavno vlogo v njegovem glasbenem videospotu. Poročila sta se 14. septembra leta 2013 na prestižni lokaciji jezera Como v Italiji.Največjo prepoznavnost ji je prinesla naslovnica revije Sports Illustrated leta 2010, na kateri se je pojavila v kopalkah in navdušila. Takrat se je njena kariera tudi začela strmo vzpenjati, a poleg ponudb za nove modne kampanje so začele prihajati tudi ponudbe za delo pred kamerami. Chrissy namreč ni le lepa, temveč je tudi zelo zgovorna punca, ki zna zelo neposredno izražati svoje mnenje o tem in onem, s čimer včasih koga tudi razburi, kot je na primer Donalda Trumpa, ki jo je na Twitterju bojda celo blokiral.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia