Manekenka Heidi Klum in vsi njeni moški: Zagotovo ji ni nikoli dolgčas!

Heidi Klum in Tom Kaulitz. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
20. 11. 2022

Uspešna nemška manekenka, televizijska voditeljica, poslovna ženska, modna oblikovalka, televizijska producentka in občasna igralka Heidi Klum je imela burno ljubezensko življenje …

Že 'davnega' leta 1997, ko je štela komaj 24 let, se je Heidi Klum (49) do oltarja sprehodila z Ricom Pipinom, 14 let starejšim Avstralcem, ki kot uspešen frizer skrbi za pričeske zvezdnikov. V tistem obdobju je bila Nemka še relativno neznana, saj se ji še ni uspelo prebiti na mednarodno manekensko sceno. Po petih letih plovbe po zakonskih vodah sta Heidi in Ric ubrala vsak svojo pot.

Razpada zakona z Ricom ni dolgo objokovala, nasprotno, že leta 2002, kmalu po ločitvi, se je zapletla z 59-letnim Anthonyjem Kiedisom, pevcem in vodjo priljubljene skupine Red Hot Chili Peppers. Zvezdniška romanca, ki je bila za medije seveda zelo zanimiva, je trajala le nekaj mesecev. Čeprav sta se razšla, pa med njima očitno ni prav nobenih zamer, saj Anthony o svojem nekdanjem dekletu v raznih intervjujih še danes govori izključno z izbranimi besedami. Kmalu po razpadu razmerja z Anthonyjem si je svetlolaska omislila še enega glasbenika. Zaljubila se je namreč v 52-letnega Jaya Kaya, pevca slovite britanske skupine Jamiroquai. Tudi to razmerje pa je bilo resnici na ljubo precej kratkotrajno.

Marca 2003 je začela pisati ljubezensko zgodbo s 23 let starejšim Italijanom Flaviem Briatorejem (72), takratnim vodjo moštva formule 1 Renault. Čeprav so bili takrat skoraj vsi prepričani, da se bosta razšla že po nekaj dneh ali tednih, je njuno razmerje trajalo skoraj leto dni.

Decembra 2003 je Heidi celo naznanila, da je v blaženem stanju, a Flavia to očitno ni pretirano ganilo, saj je že februarja 2004 zapustil svojo visoko nosečo srčno izbranko. Ta je maja v New Yorku povila deklico, ki ji je nadela ime Helene, krajše Leni (18). Osiveli italijanski plejboj dolgo ni želel priznati hčerke, danes pa imata dobre odnose.

Naslednji moški, ki je vstopil v njeno življenje, je bil pevec Seal (59). Deset let starejšega angleškega glasbenika je spoznala v obdobju, ko je bila še noseča, zato je celo bil prisoten pri Lenijinem rojstvu. Ljubezen med njima je bila tako močna, da sta se že decembra 2004 zaročila, maja 2005 pa je sledila poroka, ki se je odvila na plaži v Mehiki.

V zakonu, v katerem sta prav vsako leto pred sorodniki in prijatelji obnavljala poročne zaobljube, so se jima rodili trije otroci. Henry Günther Ademola Dashtu Samuel je luč sveta ugledal leta 2005, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel se je rodil leta 2006, Lou Sulola Samuel pa ju je razveselila leta 2009. Istega leta je Heidi prevzela Sealov priimek in postala uradno znana kot Heidi Samuel, poleg tega pa je Seal posvojil njeno hčerkico Leni, ki je prav tako dobila njegov priimek. Januarja 2012 sta naznanila, da se ločujeta.

Le nekaj mesecev po ločitvi, septembra 2012, jo je tolažil nov moški, njen telesni stražar Martin Kirsten, s katerim naj bi se v afero – kot ji je očital Seal – zapletla že pred ločitvijo. Kakorkoli že, Martin se je po hitrem postopku vselil v njeno domovanje, njuno razmerje pa je trajalo približno leto in pol.

Od začetka leta 2014 je ljubila 13 let mlajšega newyorškega trgovca z umetninami Vita Schnabla (36). Njen mladi življenjski sopotnik se je odlično vklopil v družinsko življenje in se zelo dobro razume z njenimi otroki, Heidi pa se je kar naenkrat začela zanimati za umetnost in svojega dragega spremlja na številnih razstavah. Vendar pa zveza vseeno ni vzdržala.

Njeno srce je kmalu za tem osvojil 33-letni Tomom Kaulitz, nekoč član skupine Tokio Hotel, s katerim se je poročila leta 2019 in s katerim je še danes srečna.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story