Manja Stević bo imela božični žur sredi Beograda!

Manja Stević bo imela božični žur sredi Beograda! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
12. 12. 2018

Svetlolasa mamica Manja Stević, ki je zaradi ljubezni slovensko prestolnico zamenjala za strogi center Beograda, kljub selitvi ostaja povezana z državo na sončni strani Alp.

Svoja malčka namreč redno pripelje na preglede k zdravniku, čeprav je v njenem natrpanem urniku zelo težko najti kakšno luknjo.

Nekdanja Novina modna mrha in velika modna poznavalka namreč septembra 2019 odpira spletno trgovino z oblačili, ki bodo nosila njen podpis. Česa več nam ni želela razkriti, pojasnila je le, da bomo kmalu obveščeni o vsem. Malo bolj pa se bo njen urnik umiril med prazniki.

“Zelo se veselim praznikov, ker bodo letos najlepši, saj gradimo spomine za naše malčke. Odločili smo se za velik božični žur, ki bo pri nas doma trajal ves dan, kjer se bo kuhalo in pelo, plesalo in vse, kar spada zraven! Še celo oprave bodo povsem božične,” nam pojasni Manja, ki svojima sinovoma, dvojčkoma Filipu in Viktorju, rada prebira slovenske pravljice.

Teh ne bo manjkalo tudi v zimskih mesecih, ko je dan krajši in zato časa za preživljanje dni ob kaminu še toliko več. “Rada negujem tradicijo branja knjig enkratnih slovenskih avtorjev in pesnikov, pa tudi Slovenske ljudske pravljice in pesmi Nece Falk so na programu vsak dan,” pojasni svetlolaska.