Mariah Carey: Bo obnovila razmerje z bivšim?

Mariah Carey: Bo obnovila razmerje z bivšim? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
4. 12. 2016

Mariah Carey išče poročno obleko?! Smo kaj zamudili? Glasbenica se je pred nekaj tedni vendar razšla z milijarderjem Jamesom Packerjem ... Sicer sta bila res zaročena, a se zdi, da je obnovitev razmerja izključena. In zakaj Mariah kljub temu pomerja poročne obleke?

Da je glasbenica, glasbena producentka in igralka Mariah Carey sem ter tja malo bolj odštekana od večine slavnih dam, ni nič novega, a pred kratkim nas je muhasta diva vendarle nekoliko presenetila!

Mariah je na začetku minulega leta spoznala milijarderja Jamesa Packerja, ki jo je januarja letos zasnubil s kar deset milijonov dolarjev vrednim prstanom. Ko se je ravno zdelo, da 46-letna Američanka in tri leta starejši avstralski poslovnež ne bi mogla biti srečnejša, pa je bilo vsega konec. Črto pod razmerje je potegnil James, ker ga je menda motilo pretirano zapravljanje glasbene zvezdnice. Ta pa na posnetku, ki je pred nekaj dnevi zaokrožil po spletu, kljub vsemu išče primerno poročno obleko zase. Obleka, ki jo nosi v videu, je bele barve, ima globok dekolte in lepo poudarja njene obline, za povrhu pa je okrašena s številnimi biseri. Na glavo si je Mariah nadela razkošen pajčolan. Kaj se dogaja? Ali morda vendarle obstaja možnost, da bosta z Jamesom 'pogrela juho', ali pa se je Mariah preprosto zmešalo in je priredila namišljeno poroko? Nič od tega.

Si bo James premislil?

Med njeno evropsko turnejo, na kateri je bila letos spomladi, so posneli dokumentarno serijo Mariah's World (Mariahin svet). Gre za neke vrste resničnostni šov, ki naj bi bil eden od razlogov za to, da jo je James zapustil, saj mu izpostavljanje zasebnega življenja v javnosti nikakor ni dišalo.

"Konec je. James je bil zelo skeptičen glede njene nove oddaje in dejstva, da je pripravljena razkrivati podrobnosti njunega zasebnega življenja v javnosti," je kmalu po koncu njunega razmerja pojasnil prijatelj bogatega poslovneža, ki ga je najbolj zmotilo to, da je Mariah med nastajanjem te serije razkrila kar precej podrobnosti, povezanih z njuno napovedano poroko, ki je pozneje seveda ni bilo. No, zdaj pa smo vendarle razkrinkali skrivnost – Mariah je poročne obleke pomerjala zaradi svoje oddaje.

Kdo ve, morda pa si bo James, ki je verjetno že videl napovednik šova, ki bo na sporedu od 4. decembra, ob pogledu na svojo bivšo v poročni obleki vendarle premislil in dal ljubezni še eno priložnost ... Vsekakor bi jima to iz srca privoščili, saj sta bila prav simpatičen parček.

Priporočamo