Mariah Carey bo plačala odškodnino zaradi spolnega nadlegovanja!

Mariah Carey bo plačala odškodnino zaradi spolnega nadlegovanja! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2019

Ameriška pevka, 48-letna Mariah Carey, se je pogodila za plačilo odškodnine zaradi spolnega nadlegovanja, za kar jo je obtožila njena nekdanja menadžerka Stella Bulochnikov.

Sledanja je trdila, da jo je Mariah zlorabljala in maltretirala, saj je pred njo namenoma hodila gola. Stella je za Mariah delala nekaj manj kot tri leta, v tem času pa sta postali tesni prijateljici. Idila se je končala leta 2017 oziroma ko so se med njima pojavila nesoglasja.

Čeprav je Mariah sprva zanikala besede bivše menadžerke in trdila, da so obtožbe neutemeljene, se je zdaj vseeno pogodila, poroča britanski Mirror. Njeno strinjanje s plačilom odškodnine bi lahko bila nekakšna potrditev Stellinih obtožb.

Stella pa ni edina, ki je Mariah obtožila nadlegovanja. To je naredil tudi Michael Anello, lastnik agencije, ki skrbi za varnost in ki je sodelovala s pevko. Anello trdi, da ga je zvabila v hotelsko sobo in se pred njim sprehajala v izzivalni opravi, zaradi "neprijetnosti", ki jo je ob tem doživel, pa je vložil tožbo.