Marija Šerifović vedno bolj podobna mami Verici

Marija Šerifović vedno bolj podobna mami Verici (foto: Promo foto) Promo foto
19. 8. 2019

Eden od najbolj prepoznavnih in cenjenih ženskih vokalov s področja naše 
regije, Marija Šerifović, je izjemno aktivna tudi na družbenem omrežju, kjer s svojimi oboževalci deli vsakdanje prigode, največkrat s svojim psičkom.

Te dni je Marija Šerifović, ki že več kot petnajst let navdušuje s svojim vokalom ter seveda s prepričljivo in močno čustveno interpretacijo, delila tudi trenutek, ki ga je ob morju preživela z mamo Verico, ki je ena od najbolj priljubljenih pevk srbske narodne glasbe. Fotografija mame in hčerke je v hipu osvojila svet, mnogi pa si bili mnenja, da je Marija vse bolj podobna mami Verici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majka.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Spomnimo. Marija Šerifović že več kot petnajst let navdušuje s svojim vokalom ter seveda s prepričljivo in  močno čustveno interpretacijo. Izdala je pet studijskih albumov ter številne uspešnice – nedvomno je občinstvu najbližja Molitva, s katero je leta 2007 osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem. Poleg Molitve je Marija poslušalce prepričala tudi z uspešnicami Svoja i tvoja, Sama i nervozna, Pametna i luda, Nije ljubav to ... in ravno s temi skladbami je Marija splezala na vrh regionalne pop scene.

Aprila letošnjega leta je razprodala zagrebško Cibono, še prej pa beograjsko Stark Areno in sarajevski stadion Koševo, letošnjega maja je že šestič zapored razprodala beograjski Sava Centar, 18. oktobra pa bo nastopila še v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bo razveselila oboževalce š številnimi in nepozabnimi uspešnicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on