Mario Balotelli zaljubljen do ušes

Vir: Nova
9. 4. 2013

Potem ko je Mario Balotelli bralce tabloidov več mesecev 'zabaval' s škandalom, povezanim z otrokom, ki naj bi ga spočel z dve leti starejšo manekenko Raffaello Fico, nas 22-letni nogometaš zdaj zabava z novim dekletom.

Gre za Fanny Neguesha, in novopečeni parček zaljubljenosti ne skriva. Pred nedavnim sta skupaj pozirala za naslovnico revije Vanity Fair, zvezdnik AC Milana pa je izjavil, da je prav z njo našel notranji mir: "Vse življenje bi lahko preživel z osebo, kakršna je ona."

Navdušena je seveda tudi Fanny, ki je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri mu sedi v naročju, Mario pa jo ves očaran gleda. Pod fotografijo je napisala, da se 'tako igrata doma'.

Zaljubljena golobčka sta razmerje začela, ko je nogometni zvezdnik prekinil zvezo z Raffaello, ki je – kot trdi – povila njegovo hčerko.

Mario, ki otroka ni priznal, se zdaj torej brez kančka slabe vesti zabava s privlačno belgijsko manekenko. Vse skupaj je pojasnil z besedami, da Pie ne bo priznal, dokler mu Raffaella z analizo DNK oziroma s testom očetovska ne dokaže, da je dejansko njegova.

Lepotica se za test še ni odločila, a je poudarila, da bo zanj poskrbela takoj, ko se bo znebila vsega stresa.