Marion Cotillard na festivalu v Cannesu kršila strogo napisana pravila

Marion Cotillard na festivalu v Cannesu kršila strogo napisana pravila (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2018

Francoska igralka Marion Cotillard si je na filmskem festivalu v slovitem Cannesu dovolila nekaj, kar si ne more kar vsakdo privoščiti.

Dve leti nazaj so se organizatorji filmskega festivala v Cannesu znašli na naslovnicah svetovnih medijev, ker so eni od udeleženk festivala zavrnili vstop, ker se je pojavila v čevljih brez pet. No, zdaj je to pravilo kršila tudi slovita francoska igralka Marion Cotillard, ki se je na predstavitvi svojega filma 355 pojavila v škornjih brez pete.

Marion Cotillard se je v Cannesu odločila, da bo dala prednost udobnosti pred eleganco. A kljub temu, da igralka ni nosila visokih pet, je bila v svojih škornjih iz modne hiše Nicholas Kirkwood videti elegantno in urejeno. Vsekakor pa ji ni bilo težko zdržati dolgih ur poziranja pred fotografi in čakanja na filmske projekcije. Vse se zdi, da se je igralka iz preteklih let naučila, da svoje telo in predvsem hrbtenice ne bo več utrujala, če pa je lahko elegantna tudi brez visokih pet. Ji bodo morda sledile tudi druge igralke?