Mark Wahlberg s svojo izklesano postavo še vedno navdušuje oboževalke!

Mark Wahlberg s svojo izklesano postavo še vedno navdušuje oboževalke! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2020

Hollywoodski igralec Mark Wahlberg je tudi tokrat praznike preživel na vročem Barbadosu, družbo pa so mu delali soproga Rhea in njuni štirje otroci.

Vsem pa je - tako kot minula leta - v oči padla Markova izklesana postava. Očitno je, da 48-letni zvezdnik prav vadbi posveča veliko pozornosti.

Mark Whalberg

Medtem ko se je po plaži sprehajal v kopalkah, je pokazal vrhunsko formo in izklesane mišice. Priznajmo, njegovim mlajšim kolegom ob taki konkurenci res trda prede. Mark je znan po tem, da je naravnost zaljubljen v vadbo, tako da nima težav z razkazovanjem svojega telesa. Oboževalke po celem svetu so zato naravnost navdušene nad njim.

Njegova soproga, 41-letna Rhea, nekdanja manekenka, ki se je po plaži sprehodila v enodelnih kopalkah, ne zaostaja za svojim možem, saj je še vedno nadvse postavna, kljub temu, da je rodila štiri otroke. Parček ima 16-letno hčerko Ello Rae, 13-letnega sina Michaela, 11-letnega sina Brendana in 9-letno hčerko Grace Margaret. Skupaj sta že od leta 2001 in veljata za trden par, kar je v Hollywoodu prava redkost.