Mary-Kate in Ashley Olsen: Dvojčici, ki sta odrasli pred TV-kamerami

Mary-Kate in Ashley Olsen: Dvojčici, ki sta odrasli pred TV-kamerami (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
21. 5. 2018

Zagotovo najbolj znani dvojčici, ki sta svojo kariero začeli v kultni seriji Polna hiša, sta danes videti zelo utrujeno in nekoliko zdolgočaseno. Mogoče je res prenaporno biti vse svoje življenje na očeh javnosti.

Ko sta začeli igrati v nanizanki Polna hiša, sta bili še 6-mesečni dojenčici in sta tako rasli pred očmi občinstva. Igrali sta deklico Michelle Tanner. Za vlogo so potrebovali enojajčni dvojčici, da sta se lahko menjavali med snemanjem, saj je za otroka to sicer preveč utrujajoče. Danes 31-letnici sta bili tako priljubljeni s svojim prikupnim obrazom in nasmeškom, da sta tudi po koncu snemanja serije še naprej igrali. Ustvarili sta ogromno bogastvo, a vprašanje je tudi, koliko odrekanj je bilo potrebnih.

Danes pa se njuni oboževalci sprašujejo, kaj se je zgodilo s prikupnima dvojčicama, saj delujeta zelo shujšano in utrujeno. Tako se je vsaj zdelo na humanitarni prireditvi Met Gala v newyorškem muzeju Metropolitan, kjer sta se pojavili po dolgem času. Modni strokovnjaki so sicer pohvalili njun vintidž stajling s podpisom modne hiše Paco Rabanne. Zaskrbelo pa jih je predvsem zaradi Mary-Kate, ki je delovala zelo utrujeno. Nekoč so sestri zelo težko razlikovali, saj sta si bili res podobni kot jajce jajcu, danes pa s tem ni več težav. Že od leta 2014 se pojavljajo ugibanja, ali je imela Mary-Kate lepotne operacije, posledica katerih je neprepoznaven obraz. No, spet drugi pa trdijo, da je to zaradi kajenja.

Mary-Kate & Ashley Olsen: Dvojčici, ki sta odrasli pred TV-kamerami

Znano je namreč, da Mary-Kate veliko kadi, to pa na koži seveda pusti posledice. Po drugi strani pa naj bi Ashley bila zagovornica botoksa, zato je njen obraz bolj svež in mlajši kot sestrin. Kakorkoli že, razlike med sestrama so se pojavile že pred desetimi leti, ko se je Mary-Kate borila z anoreksijo in se je zdravila celo na eni izmed prestižnih klinik. Posledica te bolezni je tudi hitrejše staranje. Od leta 2015 je Mary-Kate poročena z bančnikom Olivierjem Sarkozyjem (48), bratom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja (63). Ashley pa je pred nekaj meseci končala razmerje s podjetnikom Richardom Sachsom (59). Zdaj že ima novo ljubezen, ki pa jo skrbno skriva pred javnostjo. Tako da se še ne ve, kdo je njen novi izbranec. Tudi sicer sta dvojčici znani po tem, da imata vedno dosti starejše partnerje.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia