Mary Kate Olsen nekoč ljubka plavolaska, zdaj pa že močno postarana

Mary Kate Olsen nekoč ljubka plavolaska, zdaj pa že močno postarana (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2018

Vsi se sprašujejo, kaj se je zgodilo z lepim obrazom igralke in modne oblikovalke Mary Kate Olsen, ki je nedavno pokazala precej spremenjeno podobo.

Dvojčici Olsen sta se nedavno pojavili na humanitarnem gala dogodku MET Gala v newyorškem Metropolitanskem muzeju in vse precej presenetili. Če je bila Ashley Olsen videti sveže in spočito, se to nikakor ne bi moglo reči za Mary Kate Olsen. Vsi so se spraševali kaj se je zgodilo z njenim obrazom, saj je bil v primerjavi s sestrinim videti močno postaran in utrujen.

"Videti je postarano in utrujeno, veliko starejša je videti kot Ashley," so se vrstili komentarji na družabnih omrežjih.

Sestri Olsen je bilo nekoč težko razlikovati, kljub temu, da sta dvojajčni dvojčici, no danes se zdi, da so ti dnevi mimo. Že od leta 2014 se šušlja, da je bila Mary Kate nekajkrat pri lepotnih kirurgih, ki pa so ji namesto lepote prinesli neprepoznaven obraz. Ameriški kirurg Dr. Rian Maercks trdi, da je vse to posledica kajenja. "Mary Kate že dolga leta kadi, nikotin pa vemo, da močno vpliva na staranje. Z leti so se ji pojavile bolj izrazite gube okoli oči in ust, večje pa so tudi udolbine na licih," je pojasnil kirurg.

Mary Kate je od leta 2015 poročena z bančnikom Oliverjem Sarkozyjem, bratom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja. Ashley pa je pred nekaj meseci prekinila razmerje s poslovnežem Richardom Sachsom, zdaj pa je v razmerju s skrivnostnim neznancem. Dvojčili sta znani po tem, da sta bili vedno v razmerjih s starejšimi moškimi.