Matthew Perry je na robu zloma

Vir: Nova
6. 6. 2013

Triinštiridesetletni igralec Matthew Perry, najbolj znan po vlogi Chandlerja Binga v priljubljeni humoristični seriji Prijatelji, je povsem na tleh, ker je televizijska mreža NBC s svojega programa izločila njegovo novo serijo Go On.

"Minilo je devet let, odkar so predvajali zadnjo epizodo Prijateljev, in Matt se vse od takrat bori, da bi svoje življenje vrnil na normalna pota," je pojasnil vir in dodal:

"Najnovejša ukinitev serije ga je hudo prizadela, zato ga njegovi prijatelji pozorno opazujejo. Zaskrbljeni so, da se bo vrnil k tabletam in alkoholu, da bi se lažje spoprijel z neuspehom."

Perry je bil že dvakrat na rehabilitaciji, leta 1997 in leta 2001. Pozneje je priznal, da je vsak dan jemal od 20 do 30 tablet vicodina in spil pol litra vodke.

Leta 2004 se je ponovno zatekel k tabletam in alkoholu, čeprav je bil 'čist' in trezen skoraj dve leti. Programa odvajanja se je moral začeti udeleževati le nekaj mesecev po tem, ko so februarja 2011 ukinili njegovo serijo Mr. Sunshine. Druga serija, Studio 60 na Sunset Stripu, pa je bila ukinjena leta 2007.

Priporočamo