Med Bradom Pittom in Jennifer Aniston znova počilo, zato tudi nista bila skupaj na oskarjih

Med Bradom Pittom in Jennifer Aniston znova počilo, zato tudi nista bila skupaj na oskarjih (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2020

Vse se zdi, da Brada Pitta in Jennifer Aniston še lep čas ne bomo videli kot par.

V zadnjem času se je zdelo, da sta se Jennifer Aniston in Brad Pitt znova zbližala in številni so bili prepričani, da je na pomolu nova romanca in da bosta nekdanja zakonca ljubezni dala novo priložnost.

A vse se zdi, da temu le ne bo tako, saj je je med Jennifer in Bradom znova počilo. Za vse pa naj bi bil kriv alkohol.

Po pisanju revije Globe je Bradu Pittu kot ozdravljenemu alkoholiku izjemno težko gledati, kako Jennifer Aniston vsak dan popije nekaj kozarcev vina. 

Brad si je želel, da bi ga Jennifer spremljala na podelitvi oskarjev, a se to na koncu ni zgodilo. "Brad si je želel, da bi šla skupaj na oskarje, a pod enim pogojem, da se odreče alkoholu. No, kljub temu, da Jennifer podpira Bradovo odločitev, da ne pije, se sama ne želi odreči nekaj pijačam na dan, ki jih tako zelo obožuje," je za Globe dejal dobro poučeni vir.

"Njun odnos je lepo napredoval in videti je bilo, da bosta razmerje kmalu potrdila tudi v javnosti, a zdaj so njuni odnosi znova hladni in odtujeni in težko je verjeti, da bosta v bližnji prihodnosti našla skupni jezik," je še dodal vir.

No, vse kaže, da nekdanjima zakoncema ni sojeno, da bi bila znova skupaj, a kdo ve, kaj nekaj ju čaka v prihodnosti.