Mediji se pulijo za ekskluzivni intervju: Koliko bi lahko dobila Harry in Meghan?

Mediji se pulijo za ekskluzivni intervju: Koliko bi lahko dobila Harry in Meghan? (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2020

Pred kratkim so nehale veljati vse ugodnosti, ki sta jih bila deležna princ Harry in Meghan Markle med opravljanjem kraljevih dolžnosti in nalog.

Ko pa gre za finance, jima tudi po tej plati nikakor ne gre slabo. Denar dobivata iz več virov in ne glede na to, da več ne opravljata kraljevih nalog, bosta nekaj še vseeno dobivala.

Glede na to, da zanimanje zanju ne pojenja, ni nič čudnega, da se velike televizijske hiše na vso moč trudijo, da bi od njiju dobile ekskluzivni intervju. Tako ne presenečajo govorice, da bi lahko za ekskluzivo dobila tudi okrogli milijon dolarjev.

Pred meseci so se pojavila ugibanja, da bosta "sedla na kavč" pri znameniti kraljici pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, drugi pa spet pravijo, da bo ekskluzivni pogovor "dobila" Ellen DeGeneres, ki se zasebno pozna z Meghan.

Medtem pa Daily Star poroča, da se je iz virov, ki so blizu Meghan, izvedelo, da ima Oprah večje možnosti za intervju. Ker televizijske hiše dobro vedo, da je kraljevi par pravi magnet za gledalce ter da bi bil njun intervju dobro gledan, ne čudi dejstvo, da so zanj pripravljeni odšteti toliko denarja. Vprašanje pa je, ali se bosta Harry in Meghan odločila zanj.

Priporočamo