Mediji ugibajo: Severina zapušča moža?

Mediji ugibajo: Severina zapušča moža? (foto: N.Divja) N.Divja
Vir: Nova
14. 8. 2018

Te dni je pevka Severina znova pod drobnogledom srbskih in hrvaških medijev, ki znova pišejo o tem, da se njen zakon počasi zaključuje.

Menda naj bi imela težave v zakonu, saj naj bi se na skrivaj sestajala z deset let starejšim poslovnežem in politikom. Ali je to res, ve le pevka, ki pa se na to v zadnjih nekaj dnevih še ni odzvala. Severina in sin znanega pevca Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, sta se poročila pred tremi leti in očitno naj bi zdaj pevko motilo to, da je preveč ustrežljiv.

Nenehno ji je na voljo, jo spremlja na nastopih, s katerih redno objavlja tudi fotografije, in ji pomaga, kjerkoli lahko. Pomaga ji tudi glede skrbništva nad sinom Aleksandra in ji stoji ob strani pri vseh nevšečnostih, ki jih ima z Aleksandrovim očetom Milanom Popovićem. Po govoricah, ki bi jih naj razkril vir iz Hrvaške, naj bi si Severina želela, da brez večje drame odide iz zakona s Kojićem, saj se zaveda, kakšne posledice bi to pustilo v očeh javnosti.

Mediji pa so se razpisali tudi o tem, da ji je precej zameril tudi njen tast Dragan Kojić, ko se Severina ni odzvala vabilu na družinsko zabavo v Loznici. Dejal je celo, da očitno njegove zabave niso na njenem nivoju in da se zato izogiba druženja z njegovo družino. Po tem incidentu Severina ni prestopila praga njegove hiše, so trdili vpleteni. Po drugi strani pa se številni znova sprašujejo, ali so vse te govorice znova le marketinška poteza, s katero se prah okoli glasbene legende ne bi polegel.

Priporočamo