Megan Fox: Dva milijona za ritko

Vir: Nova
26. 10. 2009

Triindvajsetletnica bo torej postala novi obraz milanske modne hiše, za katero bo predstavljala spodnje perilo in džins.

Mediji ugotavljajo, da so se igralkini menedžerji, agenti in predstavniki za odnose z javnostmi na poslovno sodelovanje z modnim velikanom dobro pripravili – Megan je zadnje čase na rdečih preprogah nosila Armanijeve stvaritve, slavnega oblikovalca pa so ji tudi osebno predstavili na letošnji modni reviji v Parizu.

Megan, ki trenutno žanje velik uspeh tudi s svojim novim filmom Transformers: Revenge of the Fallen (te dni prihaja tudi v slovenske kinodvorane), bo nasledila Victorio Beckham, ki se ji pogodba z Armanijem zdaj izteka.

»O natančnem znesku, ki ga bo dobila Foxova, še ne moremo govoriti. Številke se običajno gibajo med 500 tisoč in dva milijona dolarjev, lahko povemo le to, da se je Megan znašla bližje zgornjemu plačilnemu razredu,« so po­vedali pri agenciji International Creative Management, ki je zastopala igralko pri tem poslu.

»Zaradi gospodarske krize je opazen padec pri sredstvih, namenjenih za oglaševanje, a pri zvezdnikih tega ni zaznati. Pravkar smo sklenili dva odlična posla – Beyonce za General Mills Inc. in Ellen DeGeneres za Cover Girl,« so še povedali pri agenciji.