Meghan bo imela ob porodu ob sebi kar 22 asistentov!

Meghan bo imela ob porodu ob sebi kar 22 asistentov! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2018

Odkar je britanska kraljeva družina sporočila, da bo postala bogatejša za še enega člana ali članico, je pozornost javnosti usmerjena v Meghan Markle, bodočo mamico.

Meghan in princ Harry se trenutno mudita na turneji po Avstraliji, a že za odhod na to potovanje je Meghan potrebovala posebno dovoljenje - dobila ga je po tem, ko je v 12. tednu nosečnosti opravila ultrazvok, ki je pokazal, da je vse v najlepšem redu. Kraljevi dvor ima protokol za (skoraj) vse primere, tako da tudi za nosečnice veljajo posebna pravila.

Ko se bo vojvodkinja vrnila s čezoceanskega potovanja, bo za nekaj časa morala pozabiti na tako dolga potovanja. Za Meghan bo to verjetno kar težko, glede na dejstvo, da njena mama živi v ZDA. Če pa se bo - kot se v javnosti že ugiba - mama preselila v London, da bi bila bližje hčerki, bo vojvodinji precej lažje pozabiti na popotniško žilico.

Sicer pa se je že izvedelo, koliko ljudi bo prisotnih ob porodu: dva porodničarja, tri babice, trije anesteziologi, štirje člani kirurške ekipe, dva asistenta, štirje pediatri, laboratorijski tehnik in trije menadžerji. Kot pojasnjuje kraljeva palača, je bila enake oskrbe deležna tudi Kate Middleton, ko je bila noseča. Middleton (36) kada je bila trudna.