Meghan in Harry imata za poletje velike načrte

Meghan in Harry imata za poletje velike načrte (foto: Profimedia) Profimedia
22. 3. 2020

Princ Harry in Meghan sta uradno rešena kraljevih dolžnosti.

In sedaj lahko bolj prostih rok razmišljata o prihodnosti. Par ima načrt preživeti poletje v Los Angelesu, česar bo Meghanina mama Doria zelo vesela.

"V Kanadi rada živita, vendar imata v načrtu kupiti hišo tudi v L.A. Resnično si želita imeti hišo v Kanadi in Ameriki."

Par, ki bo maja praznoval svojo drugo obletnico poroke ima to v načrtu že nekaj časa. "To sta si Meghan in Harry že od nekdaj želela - ustvariti svoje življenje. Čutita veliko olajšanje, da sta se lahko umaknila iz Anglije in gresta po poti, ki sta jo načrtovala že dolgo časa."

Odkar sta Harry in Meghan napovedala, da se umikata iz kraljevega življenja, so njuni oboževalci veliko spraševali, kako bo zdaj izgledalo njuno življenje. Najbolj pa jih je zanimalo, kakšen bo od sedaj naprej odnos med Harryjem in njegovim starejšim bratom, princem Williamom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Vir je povedal, da se je odnos med njima za vedno spremenil. "Odnos med njima ne bo nikoli več isti. Harry gleda samo strogo naprej v prihodnost in se ne ozira nazaj."

Januarja je William spregovoril o odhodu Harryja in Meghan in kako se počuti, ko njegov brat, ki mu je vedno stal ob strani zapušča Anglijo.

"Žalosten sem. Vse kar lahko storim je, da bratovo odločitev podprem in upam, da se bosta najini poti nekoč spet povezali."

Mogoče se bosta brata pogovorila, ko se prah malo poleže in bosta ponovno vzpostavila trden odnos, ki sta ga imela pred Harryjevem odhodom.

Priporočamo