Meghan in Harry (spet) tarča kritik: Tokrat je sporen način, kako sta princu Georgu čestitala za rojstni dan

24. 7. 2019
Deli
Meghan in Harry (spet) tarča kritik: Tokrat je sporen način, kako sta princu Georgu čestitala za rojstni dan (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ George, sin vojvodinje Kate in princa Williama, je pred kratkim praznoval šesti rojstni dan. In kot se za tak dan spodobi, je bil deležen številnih lepih želja.

Vse najboljše sta mu voščila tudi njegov stric, princ Harry ter vojvodinja Meghan Markle. A vsi oboževalci niso bili najbolj zadovoljni s čestitko, ki sta mu jo namenila.

Z njunega Instagram profila sta mu namreč namenila sledeče besede: "Vse najboljše! Želiva ti prav poseben dan in veliko ljubezni!" Ob tem sta dodala t. i. čustvenčke balončkov in rojstnodnevne torte.

In kaj je tukaj spornega? No, del javnosti jima je zameril dejstvo, da Georga nista naslovila z njegovim prinčevskim nazivom! "On je prihodnji kralj. Do njega se vedita s spoštovanjem!", "Spoštujta ga.", "Za vaju je on vaša kraljeva visokost," se glasijo nekateri od komentarjev jeznih oboževalcev kraljeve družine. Spet drugi so Harryju in Meghan stopili v bran: "To sta stric in teta, zato nazivi niso potrebni. Najpomembneje je, da sta skrena."

Tudi pri tem dogodku se je spet dobro pokazalo dejstvo, da karkoli narediš, nikoli ne moreš ustreči vsem ... Tudi, če si kronana glava.