Meghan in Harry sta nerazdružna, niti za trenutek nočeta biti ločena

Meghan in Harry sta nerazdružna, niti za trenutek nočeta biti ločena (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2019

Vojvodinja Meghan Markle in njen soprog, princ Harry, sta se skupaj z malim Archiejem pred kratkim vrnila domov in se lotila svojih kraljevih dolžnosti in obveznosti.

Slednje vključje tudi sestanke in udeležbo na raznih srečanjih ter konferencah. Znano je, da so vojvodinji pri srcu teme, ki se dotikajo enakosti med spoloma, zato ne čudi dejstvo, da se je pojavila na okrogli mizi o tej temi.

Udeleženci so pričakovali samo Meghan, a jih je presenetilo dejstvo, da se je pojavil tudi princ Harry. Tako je še enkrat vsem dokazal, da od svoje žene noče biti ločen niti trenutka, prav tako pa je jasno dal do znanja, da jo podpira pri njenih prizadevanjih in projektih.

Na okrogli mizi so se pogovarjali o tem, kaj lahko monarhija naredi, da bi lahko imele mlade ženske večje možnosti za uspeh. Mediji so opazili, da je Meghan naravnost žarela v oblačilih bordo rdeče barve, medtem ko se je Harry odločil za modro obleko. Ves čas sta delovala kot zelo ljubeč in privržen par. Kar je tudi prav, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having attended the 10th Annual One Young World opening ceremony on Tuesday, The Duchess of Sussex was joined today by The Duke of Sussex for a round table discussion on gender equity with OYW and Queen’s Commonwealth Trust young leaders. Over the last few days, these young leaders became @OneYoungWorld ambassadors with the intention to return to their communities and further existing initiatives to help change the world for the better. This year OYW partnered with the @Queens_Commonwealth_Trust, of which The Duke and Duchess are President and Vice-President respectively, to provide scholarships to young leaders driving positive social impact in the Commonwealth. This was the most exciting collaboration between two groups The Duchess is passionate about and has been working with for some time. For more information and highlights from the week and how you can support these incredible leaders and their initiatives, visit @OneYoungWorld Photo © SussexRoyal / PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Priporočamo