Meghan in Harry v dobri družbi: Pevka Adele jima pomaga z nasveti

Meghan in Harry v dobri družbi: Pevka Adele jima pomaga z nasveti (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2020

Pevka Adele naj bi se zbližala s princem Harryjem in Meghan Markle, ko se je kraljevi par preselil v Los Angeles, poročajo tuji tabloidi.

Adele naj bi jima dala nekaj nasvetov, povezanih s četrtjo, v kateri živita, saj sama živi le nekaj minut stran od njiju.

32-letna pevka naj bi se tako pogosto oglasila v njunem domu, Mirror pa poroča, da jima je tudi priporočila šolo jahanja, v katero bi kraljevi par lahko vpisal svojega sinčka Archieja, ko bo čas za to. Razložila jima je, da določene šole zelo pazijo na diskretnost, tako da kraljevi par ne bo imel težave s paparaci.

Adele obožuje svojo četrt v Los Angelesu, s kraljevim parom pa se je spoznala predlani, od takrat so obdržali stik. "Meghan občuduje Adele, ker ji je uspelo zaščititi svoje zasebno življenje, kljub temu, da je velika zvezda," je dejal neimenovani vir za Mirror.

Kraljevi par trenutno živi v razkošni vili, ki je last hollywoodskega tajkuna Tylerja Perryja. Slednjega sta spoznala preko skupne prijateljice, TV-zvezdnice Oprah Winfrey.

Priporočamo