Meghan in princ Harry dobila več kot 200 daril za prihajajočega dojenčka!

Meghan Markle in princ William komaj čakata, da se jima rodi prvi otrok. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
8. 4. 2019

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry, ki se pripravljata na prihod dojenčka v njuno življenje, nekaj časa zagotovo ne bosta morala kupovati otroških igračk.

Večina prihodnjih staršev takoj, ko izve, da prihaja nov družinski član, pohiti po kakšno igračko ali dve, a Meghan in princ Harry tega verjetno ne bosta naredila, saj so jima oboževalci podarili lep kup daril za novega kraljevega dojenčka.

Kraljeva družina je namreč na kar 26 straneh objavila seznam daril, ki sta jih dobila prihodnja starša med njuno turnejo po Avstraliji, Fidžiju, Tongu in Novi Zelandiji.

Tamkajšnji prebivalci pa tudi državni uradniki, ki so ju sprejeli, so jima poslali kar 97 plišastih igrač - med njimi je največ koal, kengurujev, ptičkov in medvedkov. Dobila sta tri rute, slinček in škorenjčke.

Pri tem pa ne gre samo za kupljena darila, saj so jih nekateri oboževalci izdelali sami, kar je bilo vojvodinji še posebej všeč. No, par bo očitno moral razmisliti o posebni knjižnici za otroka, saj sta zanj dobila kar 118 knjig.

Priporočamo