Meghan in princ Harry tokrat ujezila svoje sosede!

Meghan in princ Harry tokrat ujezila svoje sosede! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2019

Pred nekaj meseci sta Meghan Markle in princ Harry zapustila Kensigtonso palačo, da bi imela več zasebnosti v Frogmore Cottageu. A zdi se, da je njuna želja po zasebnosti le nekoliko pretirana.

Po poročanju Daily Maila so na nedavnem sestanku prebivalcev tega dela Windsdorja slednjim izročili natančen seznam pravil, ki bi jih morali spoštovati, če kdaj srečajo princa Harryja in njegovo soprogo.

Najpomembneje je, da se z njima ne spuščajo v pogovor, razen če ne začneta prva klepetati z njimi, a še v tem primeru je dovoljen samo prijazen pozdrav. Ostale prepovedi se nanašajo na dva psa kraljevega para - prepovedano ju je pobožati, tudi če prideta do njih. In še: tema pogovora, ki se ji je treba striktno izogibati, je njun sin Archie.

"To je nekaj neverjetnega! Še nikoli nismo slišali za nekaj takega. Vsak, ki živi na posesti, dela za kraljevo družino in dobro ve, kako se je treba vesti. Nikoli nismo dobili takih navodil za kraljico, zdaj pa Meghan in Harry sestavljata seznam prepovedi," je dejal eden od sosedov. A medtem ko se vsi čudijo seznamu prepovedi, se zdi, da zanje nista kriva Harry in Meghan. Slednja naj sploh ne bi vedela, da so jih predstavili njunim sosedom.

"Vojvoda in vojvodinja nista vedela za ta seznam, nista bila vključena v njegovo sestavljanje in tega nista zahtevala," je dejal tiskovni predstavnik Buckinghamske palače. Dejal je, da je šlo za sestanek, ki ga je pripravile menadžer, da bi lokalno skupnost pripravil na nove stanovalce in vedenje do njih.