Meghan je potarnala Pharrellu: "Mediji nama otežujejo življenje"

Meghan je potarnala Pharrellu: "Mediji nama otežujejo življenje" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 7. 2019

V Londonu je pred nekaj dnevi potekala premiera filma Levji kralj, ki so se ga udeležile številne znane osebnosti. Nista manjkala niti princ Harry in Meghan Markle, ki je ob tej priložnosti izmenjala nekaj oseb s povabljenci.

No, med njimi je bil tudi glasbenik Pharrell Williams, ki je pohvalil odnos in medsebojno ljubezen vojvodinje Meghan in njenega moža Harryja.

"Res sem srečen zaradi vajinega zakona. Ljubezen je čudovita, lepa je. Nikoli je ne dojemajta samoumevno," jima je med drugim svetoval Pharrell, ko so se rokovali, in dodal: "Navijamo za vaju."

Meghan mu je odgovorila, njene besede pa so ujela budna ušesa prisotnih fotoreporterjev in snemalcev: "Hvala. Oni nama tega ne olajšujejo." Z "onimi" je Meghan seveda mislila na medije. Zdi se, da je vojvodinji čedalje težje živeti s tako pozornostjo javnosti, saj le stežka zadrži take misli zase.

Njen odgovor se je hitro razšilil po Twitterju, številni uporabniki pa so jo napadli in pisali, da njeno pritoževanje ni na mestu. Sicer pa je v zadnjem času mogoče slišati kar nekaj kritik na račun vojvodinje. Številni so jo napadli, ko se je pojavila na tekmi pola s sinom Archiejem, saj so ji zamerili, da nespretno ravna z otrokom, motilo pa jih je, da Archie ob tej priložnosti ni imel nogavičk in kape.

No ja, zdi se, da karkoli naredi, ni dovolj popolno. Pozabljamo pa na dejstvo, da je popoln natanko - nihče!

Priporočamo