Meghan je pred princem Harryjem hotela omrežiti mladega glasbenika

Meghan je pred princem Harryjem hotela omrežiti mladega glasbenika (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je zelo zanimiva za britanske medije. Tokrat so se razpisali o njeni ljubezenski preteklosti. Razkrili so, da je pred zvezo s princem Harryjem flirtala z mladim britanskim glasbenikom, zmagovalcem oddaje X Factor, Mattom Cardleom.

Zdaj, štiri leta po tem, so v javnost pricurljale podrobnosti. Meghan si je z Mattom dopisovala preko družbenih omrežij.

Kot navajajo britanski mediji, je takrat Meghan prva poslala sporočilo Mattu in izrazila občudovanje njegovih glasbenih sposobnosti. To se je zgodilo le nekaj trenutkov po tem, ko ji je on poslal zahtevo za prijateljstvo. Matta naj bi povsem očarala njena lepota, saj jo je videl v nadaljevanki "Suits", v kateri je igrala.

Matt CardleMeghan naj bi glasbeniku nato predlagala, da se spoznata tudi v živo, a je on v tem času spoznal punco, s katero je še dandanes v zvezi. Nadaljevanje zgodbe je znano: spoznala je princa Harryja, leta 2017 pa sta se zaročila. Čez eno leto je njuno poroko preko televizijskih ekranov spremljalo na milijone ljudi, zdaj pa sta ponosna starša malega Archieja. Lahko bi samo še dodali: nekaterim zvezam ni usojeno, da se razvijejo. Očitno je bilo tudi pri tej simpatiji tako.

Priporočamo