Meghan je princa Harryja poslala na predporočno dieto

Meghan je princa Harryja poslala na predporočno dieto (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
14. 5. 2018

S svetlobno hitrostjo se približuje dogodek leta v Veliki Britaniji, ko se bo poročil princ Harry s svojo zaročenko, igralko Meghan Markle. Priprave na poroko so že dosegle vrhunec ...

Meghan (36) je zagovornica zdravega načina življenja, za kar ima velike zasluge tudi njena mama Doria Ragland (61), ki je inštruktorica joge. Tako je Meghan že od malih nog seznanjena s tovrstno vadbo, ki jo tudi redno izvaja. Zelo je pazljiva tudi pri prehrani in zdaj vse te svoje navade prenaša na princa, bodočega moža. Kupila mu je sokovnik in obema redno pripravlja napitke iz sadja in zelenjave. Menda je Harry (33) izgubil že tri kilograme, kar je zanj kar veliko, saj nikoli ni bil predebel.

A Meghan se je očitno odločila, da bo svojega izbranca pripravila na poročni dan in da bo blestel v najboljši luči. Princ tudi redno hodi v fitnes, da bi bil fit. To mu niti ni preveč težko, saj je bil nekoč poklicni vojak in mu disciplina ni tuja. Menda pa je Meghan z jedilnika črtala meso, kar naj mu ne bi bilo najbolj všeč. Princ ima namreč zelo rad zrezke in hamburgerje in temu se najtežje odreka. Ko pa ga kdo vpraša, kakšen je njegov jedilnik oziroma čemu se je moral odreči, prizna le, da se je odrekel pici. Rad ima tudi pečen krompirček in na splošno vse, kar ni najbolj zdravo.

Princ Harry: Meghan  ga je poslala na predporočno dieto

Zdaj bolj uživa solate in šejke, za večerjo poje kakšen kos puste ribe in zelenjavo. Ker Meghan rada kuha, bolj ali manj hrano pripravlja sama, in to že dan prej, tako da je vse pripravljeno, ko je Harry lačen. Le ob vikendih mu dovoli, da si privošči kakšno pregreho. Meghan pravi, da je njena največja pregreha pečen krompirček, poleg tega ima najraje italijansko in mehiško hrano. Zagotovo bo po poroki malce manj stroga ali pa bo Harry kakšen hamburger pojedel na skrivaj.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo