Meghan Markle bije težko bitko s strogimi kraljevimi pravili

Meghan Markle bije težko bitko s strogimi kraljevimi pravili (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2018

Meghan Markle se je morala s prihodom na britanski kraljevi dvor odreči svojemu življenju in ga podrediti strogim kraljevim pravilom. 

Zdi se, da so vse spremembe, ki so se Meghan Markle v zadnjem času zgodile v življenju, vseeno malo preveč za nekdanjo ameriško igralko. Če gre verjeti tistemu, kar pišejo britanski mediji, naj bi imela vojvodinja veliko težav s prilagajanjem na novo življenje.

"Ves čas sprašuje princa Harryja, zakaj se morata obnašati tako kot se obnašata. Zelo težko sprejema trenutno situacijo, v kateri se je znašla. Mislim, da ji je zelo težko in občasno se počuti precej na tleh, a mislim, da je povsem vedela v kaj se spušča in to mora zdaj sprejeti," je dejal neimenovani vir za Daily Mail. 

Poleg strogih pravil obnašanja, pa težko sprejema tudi nova pravila oblačenja, ki kraljevim damam narekujejo, da morajo biti več ali manj ves čas v krilih ali oblekah. Meghan se je tako po poroki s princem Harryjem na uradnih dogodkih že večkrat pojavila v hlačah, v hlačah pa si je ogledala tudi ženski teniški finale v Wimbledonu. V Wimbledonu ji je družbo delala vojvodinja Kate Middleton, ki je kraljeva pravila že davno osvojila in ki se dobro zaveda, kakšen je pravilen kodeks oblačenja in je tako tudi v Wimbledonu nosila obleko. Obleke pa zahteva tudi kraljica Elizabeta, ki vojvodinji nič kaj rada ne vidi v hlačah.