Meghan Markle bo morala na zahtevo kraljice Elizabete opraviti tečaj kraljevih pravil

Meghan Markle bo morala na zahtevo kraljice Elizabete opraviti tečaj kraljevih pravil (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2018

Vojvodinjo Meghan Markle čaka zahteven tečaj, ki ga od vseh novih članov pričakuje kraljica Elizabeta.

Po poroki s princem Harryjem Meghan Markle čaka strogi 6 mesečni tečaj, kjer se bo morala naučiti vsega o kraljevem protokolu in o tem, kaj pomeni biti član kraljeve monarhije. Njena učiteljica bo Samantha Cohen, asistentka lorda Geidta, nekdanjega tajnika kraljice Elizabete.

Meghan, rojena Američanka, ki je odrasla v povsem drugačnem okolju, daleč od strogih stoletnih pravil, ki ji narekuje britanska aristokracija, ima zdaj polne roke dela. Morala se bo naučiti vse o kraljevih pravilih in vse o tem, kako se je potrebno obnašati na protokolarnih dogodkih, ki jih bo imela v prihodnosti na dnevnem redu. Pravil je zares veliko, zato jo v prihodnjih mesecih čaka ogromno dela.

Nekatera pravila je Meghan že začela upoštevati, ko se je pojavila na praznovanju 70. rojstnega dne princa Charlesa. Njena modna kombinacija je bila povsem zaprtega tipa, poleg hlačnih nogavica pa je nosila tudi klobuček, ki pritiče vsem bolj svečanim dogodkom. Na nohtih je imela manikuro v svetlih tonih, saj so članom kraljeve družine prepovedani laki v živih barvah.

Meghan se je po proslavi rojstnega dne princa Charlesa udeležila tudi uradne čajanke, kjer je morala začeti upoštevati stroga pravila, kako se pravilno drži skodelica, kot jih mora že leta upoštevati tudi Kate Middleton.

Priporočamo