Meghan Markle članov svoje družine noče videti v bližini sina Archieja!

Meghan Markle članov svoje družine noče videti v bližini sina Archieja! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2019

Vojvodinja Meghan Markle ne bo dovolila članom svoje družine, da bi se spet vrnili v njeno življenje - za to se je odločila, da bi zaščitila sina Archieja, se je izvedelo iz virov, ki so ji blizu, njihove besede pa je prenesel Daily Mail.

Pri tem je mislila predvsem na očeta, 74-letnega Thomasa Markla, s katerim ni govorila že več kot eno leto, ter na 54-letno polsestro Samantho. Prav slednja je v javnosti že večkrat neusmiljeno kritizirala vojvodinjo in njeno vedenje.

Thomas naj bi na več načinov skušal priti do Meghan in z njo vzpostaviti stik, a ona to vztrajno zavrača, poroča Mirror.

Poznavalci menijo, da se je ravno zato, ker v njenem življenju ni očetovske figure, Meghan zbližala s svojim tastom, princom Charlesom, še posebej v zadnjem času, ko se z možem, princem Harryjem, pripravljata na krščenje njunega sinčka Archieja.

Očitno je edina oseba iz njenega družinskega kroga, s katero ima stike, mama Doria Ragland. Doria je prisostvovala poroki Meghan in Harryja, prav tako pa je pred rojstvom vnučka pripotovala v Veliko Britanijo, da bi bila čim bližje hčerki.